Med hele tre dager med sprang helt opp til de høyere klasser. Strålende vær, så her var det bare å finne frem solkrem, å håpe på at man slapp unna fargen rosa 🙂 Flotte equipasjer, god stemning. En flott bane som krevde sitt både fra hest å rytter, vår eminente banebygger satte lista høyt. Kiosken hadde et godt utvalg for smaksløkene. Det var litt av hvert for de besøkende å  kunne bite tennene i 🙂

Vi fikk utrolig masse skryt fra de som tok turen til oss denne helgen. Å det er fantastisk å få så fine tilbake meldinger. Startskuddet var lørdag, mange klasser for både store å små. Her fikk vi alt helt opp til de høyeste klasser til 140. Spennende, å utrolig gøy å se.  Vi hadde besøkende fra fjern å nær, å publikum koste seg i et strålende sommer vær med sol. Vi Gratulerer de som gikk til topps. 

Jeg rakk å ta en del bilder i helgen, disse legges ut her på borge rideklubb, finner du bilde av deg, får du lov til å brukte dette. Fint med en liten kreditering til Fotograf om du ønsker å bruke bildet av deg. Vi gleder oss til resten av sesongen, vi har flere stevner igjen. For å nevne noe NM i sprang 🙂 vi har også dressur stevner foran oss.  Tusen takk til alle frivillige dugnadshelter, som stiller opp å gir alt. Ingen over og ingen ved siden, å til dere som ikke hadde anledning denne gang, det kommer flere anledninger denne sesongen. 

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake som startende og publikum. 
Ta med familie å venner og del gleden med sporten vår med flere 🙂