Dette skjer på ridesenteret:
Det er faste ukentlige treninger ved Fredriksborg i både sprang, dressur.

– Jonas Elvebakk har faste treninger gjennom hele uken i dressur, samt helge teninger

Tilreisende faste trenere i dressur! Weekend treninger med:

Jonas Elvebakk er både trener, rytter og «mentor». I snart 20 år har han vært aktiv rytter selv med bl.a 3 hester til Unghest-VM, vinner og medalje i en rekke Breeders- og Championatsfinaler med unghest og nå sist gull i NM senior 2019 (GP) og bronse i 2020. Han var også på laget som tok historisk sølv i Nordisk for senior. Utover dette også deltatt med flere hester til internasjonale stevner i europa. Som trener har Jonas siste 10 år hatt elever til utallige stevner og mesterskap både nasjonalt og internasjonalt. Spesielt er det seier for junior i Nations Cup i 2019 og elever til nordisk EM for ponni og junior som henger høyest. Men, som trener er Jonas mest opptatt av å hjelpe “alle” dem som virkelig vil noe med ridningen sin. Og ikke minst å gjøre det beste ut av den hesten man har. Alle kan forbedre noe i ridningen sin med strukturert trening. Å følge et fast system og være tro mot sine egne prinsipper er Jonas sine kjepphester. Selvsagt også – ridning skal være morsomt! Det er ikke så farlig å gjøre en feil, da prøver vi bare en gang til, det er også en del av det “å bli bedre”.

Vi er så heldige at Jonas har valgt å flytte til oss.

Marc-Peter Spahn
Marc-Peter Spahn er en rytter av internasjonal kaliber og trener som er kjent for sin kjærlighet for friesiske hester. Peter konkurrerer med dem på høyeste nivåer, inkludert Grand Prix. I en tidlig alder ble Marc-Peter forelsket i hester og red sin første Prix St. Georges-test da han var 18 år.
Når han ble introdusert til den friesiske hesten, ble hans filosofi ledet til å bli som hesten, med hestens karakter og arbeidsmoral. Marc-Peter er den tidligere eieren av Anders 451 Sport, som ble solgt i 2013 til en ny eier i
Sør-Afrika. Ellers ble 451 godkjent våren 2009 for avl basert på korttidstesten for sportsprestasjoner.

For tiden rir Peter og viser Elias 494 på høyeste nivå. Denne kfps studbook, avlshingst er Peters 6. Grand Prix hest og har alt i ham for å vinne alle forestillinger og mesterskap til nå. Med flest poeng over 70% er de sammen på dette tidspunktet en ekte iøynefallende.

Spahn trives med unge prospekter, og ser etter den rette kombinasjonen av talent, engasjement og intelligens. Denne søken etter den rette blandingen av karakter og idrettsevne har økt Peter`s sin interesse med årene, og som følge av dette holder han nøye notater om hingstenes avkom. Disse inntrykkene av attributter av ulike linjer drives fra å jobbe direkte med hestene, samt å se studenters hester på klinikkene han utfører. Spesielt gjorde Marc-Peters sin lederskap i over syv år i Fryso Huys-prosjektet betydelige fremskritt med å introdusere friesiske hester til de øvre nivåene av internasjonal dressurkonkurranse. Som et resultat konkurrerer en stor gruppe dressur-ryttere på et høyere nivå på friesiske hester.

I tillegg til trening og konkurranse på internasjonalt nivå er Marc-Peter et kjent syn på det årlige KFPS-hingstshowet i Leeuwarden, som ofte har klinikker og utfører demonstrasjonsritt.

Marc-Peter ble født i Aachen, Tyskland. Han og hans partner, Ykje Baron, opererer ut fra Stal Baron Spahn i Niebert, som ligger i
Groningen-provinsen i Nederland.

Elias 494: https://youtu.be/sZTM-NKlSUg
https://youtu.be/SA9v71bFrNwHer hos oss har vi et godt miljø og vi har ryttere på alle nivåer!
Ta gjerne kontakt med oss ..