Borge Rideklubb ble stiftet 30. juni 2011, med et ønske om å være en klubb for alle. Klubbens primære opp- gave er å aktivt legge til rette for sportslig utvikling i form av ferdigheter, kunnskap og muligheter gjennom trening, kurs og stevner. Klubben skal gjennom samarbeid bidra aktivt til at det er et rideskoletilbud til alle medlemmer. Klubbens intensjon er å drive med hest på et allsidig og allment plan. Målet er å fokusere på både på den fysiske treningsdelen og det sosiale miljøet. Klubben skal være en ledende stevnearrangør på alle nasjonale nivåer.

Borge Rideklubb jobber aktivt for å gi barn og unge i regionen et trygt og godt miljø hvor de kan holde på med en positiv idrettsaktivitet. Klubben er i ferd med å bli en betydelig aktør innen aktivering av barn og unge, og har hatt stor vekst i medlemsmassen. Siden opptak i NIF pr desember 2011 har klubben nå passert over 250 medlemmer!

Borge Rideklubb disponerer Fredriksborg Hestesportsenter, et flott anlegg perfekt dimensjonert for treninger og arrangementer i alle størrelser.

Her finner du oss:

Besøksadresse:
Borge Rideklubb,
Sarpsborgveien 743,
1658 Torp